DESPRE
EIFFEL PRAXIS

Super doctor, super cabinet. Noi mergem de cel puțin 10 ani și suntem foarte mulțumiți. Mergem toată familia, iar de 4 ani mergem și cu piticul nostru. La cabinet mai povestim, mai glumim, nici nu simți ca ești la dentist. Recomand cu toată încrederea!!! 🙂
Ionut Adrianc

Denumirea cabinetului Eiffel Praxis provine din celebra legendă urbană a anilor ’70, conform căreia podul a fost realizat pe baza unui desen original al celebrului Gustave Eiffel, cel care a proiectat şi cunoscutul Turn Eiffel din Paris.

Medicină dentară, la ora actuală, poate garanta tratamentul fără durere, iar Cabinetul Eiffel Praxis dispune atât de tehnologia, cât şi de materialele adecvate pentru a îndeplini acest scop. 

Având peste 10 ani de funcționare, noi de la Cabinetul Eiffel Praxis punem accent pe calitate și pe tratamente personalizate pentru fiecare pacient.

Ne recunoști după transparența noastră – comunicăm cu tine, îți expunem situaţia clinică reală, iar împreună  alegem varianta optimă de tratament. La noi  pe lângă tratamentul de calitate pe care ți-l oferim te vei simți bine și relaxat pentru că noi suntem pur și simplu atenți la nevoile pacientului.  

Deoarece suntem conştienţi de accentul pe care îl pun pacienţii pe serviciile performante, Eiffel Praxis vine în întâmpinarea ta cu tratamente de cea mai înalta calitate, cât şi cu un program specific de management stomatologic

Avem propriul nostru laborator de tehnică dentară care acoperă cele mai complexe cerinţe tehnice de realizare a diverselor lucrări protetice. Deasemenea, suntem întotdeauna la curent cu toate noutățile medicinei dentare, participând constant la congrese, simpozioane și workshopuri.

Mai mult decât atât, cabinetul nostru a fost recent renovat și retehnologizat într-un stil unic  – cum se poate vedea și în pozele de mai jos. 

Cabinetul Eiffel Praxis respectă normele U.E. cu privire la sterilizare, calitatea materialelor şi a serviciilor efectuate. Cabinetul medical dentar fiind situat într-o zona centrală – la 5 minute de catedrala mitropolitanăuşor accesibilă şi liniştită, existând şi o parcare cu locuri sufiente.

 

Echipa tânără și foarte pricepută.In cabinet nu te simți stânjenit și nu ai nici o clipă de teamă.Se glumește,se discută prietenește iar lumea zâmbește de fiecare dată.Cu așa o atmosferă uiți repede că te afli la medic.Medicul explică pacientului ce trebuie să facă și recomanda cel mai bun tratament.Din experiența personala pot să spun că am încredere în tot ce îmi este recomandat de acești specialiști. Recomand oricui , indiferent de vârstă, cu mare plăcere și încredere aceasta echipa! Mulțumiri și mult succes întregii echipe! Cei mai buni!
Ioana Irinescu