DESPRE
EIFFEL PRAXIS

Super doctor, super cabinet. Noi mergem de cel puțin 10 ani și suntem foarte mulțumiți. Mergem toată familia, iar de 4 ani mergem și cu piticul nostru. La cabinet mai povestim, mai glumim, nici nu simți ca ești la dentist. Recomand cu toată încrederea!!! 🙂
Ionut Adrianc

Denumirea cabinetului Eiffel Praxis provine din celebra legendă urbană a aniilor ’70, conform căreia podul din apropierea clinicii a fost realizat pe baza unui desen original al celebrului Gustave Eiffel, cel care a proiectat şi cunoscutul Turn Eiffel din Paris.

La ora actuală, podul Eiffel reprezintă unul dintre cele mai frumoase poduri timişorene, un adevărat simbol care traversează bătrânul canal Bega. 

Medicină dentară, la ora actuală, poate garanta tratamentul fără durere, iar Cabinetul Eiffel Praxis dispune nu doar de tehnologia necesară acestui lucru cât și de profesioniști pe măsură. Punem accent pe calitatea lucrărilor și pe nevoile reale ale pacienților noștrii. La noi te vei simți confortabil și relaxat în timp ce dinții tăi vor fi tratați la cele mai înalte standarde. 

De asemenea, colaborăm cu laboratoare de tehnică dentară care acoperă cele mai complexe cerinţe tehnice de realizare a diverselor lucrări protetice.

Cabinetul nostru respectă normele U.E. cu privire la sterilizare, calitatea materialelor şi a serviciilor efectuate.

Cabinetul medical dentar EIFFEL PRAXIS este situat  într-o zona centrală ,uşor accesibilă şi liniştită,  existând şi o parcare special amenajată.

Echipa tânără și foarte pricepută.In cabinet nu te simți stânjenit și nu ai nici o clipă de teamă.Se glumește,se discută prietenește iar lumea zâmbește de fiecare dată.Cu așa o atmosferă uiți repede că te afli la medic.Medicul explică pacientului ce trebuie să facă și recomanda cel mai bun tratament.Din experiența personala pot să spun că am încredere în tot ce îmi este recomandat de acești specialiști. Recomand oricui , indiferent de vârstă, cu mare plăcere și încredere aceasta echipa! Mulțumiri și mult succes întregii echipe! Cei mai buni!
Ioana Irinescu