Aparatură cabinet

Echipament de ultimă generaţie, marca Victor Cefla Ital[, prevăzute cu fibră optică. Această dotare vine în sprijinul medicului stomatolog, care poate vizualiza zonele “ascunse” ale cavităţii bucale, lipsită de vizibilitate în cazul altor echipamente similare. În lipsa fibrei optice, medicul lucrează “în orb” în aceste zone, ceea ce determina de multe ori eşecul intervenţiei. 

  • Foloseşte cel mai avansat Sistem de Filtrare a Luminii, asigurând confortul şi siguranţă deplină a pacientului;
  • Lumina polarizată este generată de 6 LED-uri cu o putere totală de 6000mW/cm2 fiind cel mai puternic accelerator din segmentul sau,permiţând obţinerea unor efecte spectaculoase în timp foarte scurt;
  • Acţionează la o temperatura mai scăzută decât lămpile din aceeaşi categorie, determinând astfel o scădere a riscului de sensibilizare a dinţilor.
  • Gelul de albire este mai eficient, protejând mai bine smalţul dentar dacă se expune unei lămpi aparat accelerator de albire (LASER). Lumina sa accelerează efectul de albire. Rezutatele se pot observă în maximum 20 de minute de la începerea tratamentului.

 

 

 

Acum puteţi sta confortabil în fotoliul dentar şi să vizualizaţi pe monitor imaginea mărită şi în culori reale a dinţilor şi a gingiilor dumneavoastră. Folosind un dispozitiv de formă unui creion, ce are în vârf o minicameră video, medicul observă cariile, dinţii fracturati, coloratiile, integritatea obturaţiilor (“plombe”), prezenţa plăcii bacteriene, stadiul de inflamaţie al gingiilor. Imaginile surprinse sunt afişate pe monitor şi vă ajută să înţelegeţi mai bine care este starea de sănătate a dinţilor dumneavoastră, pentru a discuta împreună cu medicul planul de tratament. De asemenea, puteţi urmări progresele făcute în timpul tratamentului.

Avantaje:

  • Diagnosticele sunt mult mai precise şi mult mai uşor de prezentat pacientului
  • Tratamentele sunt prezentate înainte şi după
  • Pacientul poate vedea în orice moment evoluţia tratamentului
  • Cazurile sunt documentate

Apex locator-ul este un aparat care permite măsurarea electronică, cu exactitate a lungimii canalelor radiculare. 

Cunoaşterea exactă a lungimii canalelor este extrem de importantă pentru tratamentul endodontic (al canalelor radiculare), deoarece succesul acestuia depinde de sigilarea perfectă, pe întreagă lungime a canalelor. 

Permite măsurarea imediată a lungimii de lucru, indiferent de mediul din interiorul canalelor şi vizualizarea mişcării acului pe canal.

Este un dispozitiv modern pentru profilaxia dentară, care utilizează apă, aer şi pulbere de bicarbonat de sodiu pentru a îndepărta petele (nicotină, cafea, ceai, vin roşu etc.), placă şi depozitele moi de pe suprafeţele dinţilor care nu pot fi îndepărtate cu ultrasunete. Datorită pulberii uşor abrazive de bicarbonat, se realizează în acelaşi timp şi lustruirea suprafeţelor igienizate.

De asemenea este foarte util pentru curăţarea eficientă a lucrărilor fixe, în cadrul igienizării periodice  semestriale (detartraj).

Lupele dentare  cu magnificaţie şi lumina. Acestea îmbunătăţesc semnificativ acurateţea şi precizia actului terapeutic stomatologic oferind medicului informaţii suplimentare despre câmpul operator.

Aparat de inserare a implantelor cu fibra optica LED

  • luminare buna a campului operator
  • dotata cu touch screen pt a usura manevrarea

 

Folosim doua dintre cele mai apreciate sisteme din lume unul dintre ele fiind brevetat pentru tratarea suprafetei a implantului cu laser  (BIOMATE si DENTIS) – trusa speciala care ajuta la inserarea implanturilor cu ghidul chirurgical

Pentru planificarea 3D a urmatoarei interventii chirurgicale

Kit patentat care condenseaza osul atat lateral cat si vertical printr-o tehnica inovatoare ,  atraumatica si rapida

Factori de crestere, vindecare rapida

Cu apex locator inclus, foloseste in tratamentul de canal unde durata fata de tratamentul clasic scade la sub jumatate din timp

Sistem inovator de obturatie a canalelor  tridimensional


Medit-I500 este un scanner intraoral foarte rapid, care, prin utilizarea celor doua camere si a algoritmilor de detectie/scanare, ofera un confort crescut pacientului in procesul de scanare.

Exportul fisierelor de tip .stl il fac partenerul ideal pentru un flux digital de lucru pentru orice clinica.